zondag 30 mei 2010

Riis

Vandaag in de Theatertûn in Riis het programma WrâldfrysK met Doede Veeman gespeeld. Helaas was het weer te slecht en hebben we in de Skuorre gespeeld. De Theatertûn is een hele sfeervolle plek waar we gastvrij worden onthaald. De schuur klinkt als een klok en de viool prikt heerlijk door de ruimte. Het was afgeladen vol en we hebben de zaal op zijn kop gezet. Heel veel positieve reacties vanuit de zaal.In het publiek zit een man uit Israel en een aantal Hollanders. De Israeliet zegt “Ik verstond geen woord maar ik snapte alles”. De Hollanders missen de ondertiteling, misschien hadden we voor hen nog net even wat meer moeten vertellen. Volgens Carel (cellist) hebben we vier pijlers. Kwaliteit, Sfeer, Visueel aantrekkelijk en Leuke liedteksten. We moesten het programma nog wat vaker kwijt kunnen maar het is altijd weer een beleving om samen met de mannen de Wrâld muzikaal cross over te steken….

Iemand vindt dat ik fantastisch speel en dat is natuurlijk ook zo ;-) Hij vraagt of ik mee wil spelen op een Bluegrass cd, dat wordt weer een spannend project. Ik heb nog nooit Bluegrass gespeeld maar hoe dat loopt, zien we wel weer….

Trouwens de eigenaar heeft een leuk blog waar hij vertelt wat hij zoal beleeft in zijn tuin. Vandaag gaat het  over muizen….

Dinsdag fiets ik Marcel Beekmans tegemoet. Die doet een rondje IJsselmeer... heb ik al weer zin in... Voor hem heb ik een WS-schermpje extra geknipt (Wim Schermer) . Kan Marcel het laatste stuk vliegvrij afleggen. Ik heb een kleine verbetering doorgevoerd. De pootjes knip ik niet recht maar scheef. Heb je net iets meer ruimte voor de klittenband rondjes.

1 opmerking: