zaterdag 2 januari 2010

Voetgaten

De beste wensen voor iedereen in het nieuwe jaar met heel veel gezonde fiets kilometers erbij!! 2010 Is weer een mooi rond getal. Dat vraagt om een mooi rond getal aan fietskilometers. 20.000 kilometer?? Voorlopig lijk ik dat niet te halen. Maar het is wel een getal dat mooi bij het jaar past....
Voordat ik naar Laren ging heb ik de voetgaten dichtgeplakt. Wat koude voeten betreft is het een geweldige oplossing. Het nadeel is wel dat de fiets van binnen erg nat wordt van de condens. Nu verpak ik alles al in waterdichte kano zakken dus de spullen worden niet nat.. Ik zit wel over het elektrische circuit in. Hoeveel vocht kan dat aan? Nog een nadeel is het keren van de fiets. Je moet echt uit de fiets om hem rond te krijgen.Het valt tegen om het zeil zo te plakken dat de voeten ruimte hebben. Maar het zeil mag niet op de grond hangen. Hoe langer ik fiets hoe meer het zeil naar beneden ging hangen. Hoe kan ik dit verbeteren? Vandaag samen met Dineke aan het knutselen gegaan.

De schoen heb ik vastgemaakt aan het pedaal. Een malletje gemaakt van papier en in het voetgat gestopt. De baan van de voet overgenomen op een stuk papier. Dineke wil voor mij wel twee bakjes naaien. Vandaag ga ik ze eens proberen. Ben benieuwd of het nu verbeterd is. Het mooiste is om ze met klittenband aan de binnenkant te bevestigen. Maar voorlopig ga ik ze tapen.1 opmerking:

  1. Beste Marcel. De beste wensen uit een besneeuwd Noord Holland. Je bent weer aan het knutselen zie ik. Kijk even op mijn blog hoe Jan Geel de koude wind uit zijn Quest houdt. Zelf voor de wind van opzij heeft hij de oplossing, en het werkt nog ook, Je moet in nood wel kunnen blijven flintstonen. Groeten Kees.

    BeantwoordenVerwijderen