zaterdag 27 augustus 2016

Eerste kerenEen beroemd acteur werd eens gevraagd wat hij graag nog eens zou doen. Zijn antwoord was: "Mijn favoriete film opnieuw voor het eerst zien." Eerste keren die moet je verzamelen en zuinig op zijn. Helaas had mijn achterledje het begeven en moest de kap van de Quest gehaald om het ledje te vervangen. "HA! EEN EERSTE KEER."

Kijk eerste keren moet je goed aanpakken. Ik had een go-pro geleend. Trots tegen Dineke "Is een geweldige camera." De week ervoor had ik de camera op mijn kajak in het IJsselmeer. Ik was vrijwilliger bij de www.defrysman.nl. We gingen de zwemmers in het IJsselmeer begeleiden. Twee rondjes van 2,5 km. Met veel gedoe de camera gemonteerd dit zou mooi worden Jong! Toen we eruit kwamen bleek ik alleen de proef opname te hebben. Met mijn grote grij(n)zende kop.

Dit keer doen we het anders! Check dubbel check. Dineke derbij en tot cameraman gepromoveerd. Nou ik moet zeggen er staat wat op. Blijkt dat hij niet gefilmd heeft maar dat het heel veel foto's achter elkaar zijn. Verdikkeme! Maar heel veel foto wordt een film, toch? Nou ja, 't blijft de eerste keer.


Wat een gemier met die boutjes. Het wil best maar het gaat heel langzaam. Gelukkig hoef je niet helemaal in de staart want daar kom je nooit bij. Dat boutje is om de kap uit te lijnen als je hem er weer op legt. Nou ja, de kap eraf en mijn EERSTE keer. Best trots ;-)7 opmerkingen:

 1. Tja, best een klus voor een ledje. Nog even cabrio gereden met het mooie weer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een dag de kap eraf en een dag genomen voor de kap erop. En natuurlijk moest ik even cabrio rijden. De snelheid valt niet eens tegen.... Toch blij dat alles weer werkt.

   Verwijderen
  2. De tweede keer gaat al makkelijker, de derde keer heb je iets van: Nou alweer die kap eraf? Pfff....

   Groeten, Adri.

   Verwijderen
 2. lol daar ga ik noooooooooit aan beginnen hahaha
  dat ding zit toch met schroefjes vast? of gelijmd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marcel. Het is te doen, alleen zitten de schroefjes op zo'n onmogelijke plaats dat het geheid spierpijn oplevert als je ze los hebt. De bovenkap zit met siliconen kit aan de onderkant. Je snijd de kit door en hoppa dan heb je dit "filmpje".

   Verwijderen
  2. Jy bent ervaren haha mocht nodig zijn dan weet ik je vinden lol

   Verwijderen