vrijdag 16 oktober 2015

www.Rij2Op5.nl

Mijn werkgever De Friesland Zorgverzekeraar stimuleert het personeel om gezond bezig te zijn. In ons restaurant is het eten biologisch. We hebben een eigen fitness ruimte en je kunt er douchen als je met de fiets komt. Er is wekelijks schaatsen in de nieuwe Elfstedenhal een prachtige splik splinter nieuwe ijshal in Leeuwarden. En er is een loopgroep die twee keer per week start. De Amstel gold race wordt met personeel gefietst. Daarnaast stimuleert De Friesland ook nog sport op basis scholen door sport docenten te sponsoren. En onze stoelen zijn net vervangen dus super ergonomische modellen. Zitten blijkt dodelijk te zijn.

Oh ja, en we hebben www.trappers.net. Elke dag dat je met de fiets komt verdien je punten. Deze punten hangen af van de afstand die je fietst. Vanaf oktober ontvang je bonus punten voor de kou, de regen en het bikkel zijn. Ik ben al een keer met zo'n bon naar de sauna geweest. En of dat nog niet genoeg is. Vorige week stapte ik in de fiets om naar huis te fietsen. Zat er een lot aan, met een prachtige gele kleur die precies bij mijn fietsie past, voor een loterij van www.Rij2op5.nl. En laat ik nu een prijs winnen. Een opmaak set! Wow altijd al willen hebben ;-)
Maar toch, ik heb iets gewonnen en het is met fietsen dus altijd goed. Vandaag kreeg ik een aardig mailtje dat ik toch vooral mijn collega's moet vertellen hoe fijn het is op de fiets. Geen sport maar "tranSport" is mijn motto. Je blijft er fit en scherp bij en het avondeten heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

7 opmerkingen:

 1. Prachtig verhaal. Wel mooi zo'n werkgever. Echt een voorbeeld voor anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen werkgever meer en krijg ook geen cadeautjes als ik fiets, nee ik heb al een groot cadeau, alle dagen genieten van een goede gezondheid juist door het fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge, wat een stimulerende werkgever. Ik zal je stukje maar eens aan onze directeur laten lezen. Ik mag blij zijn dat ik op het werk "bij de buren" mag douchen want bij ons is er niks geregeld.

  Groet
  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig, je werkt bij mijn zorgverzekeraar. En mijn collega's zijn betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe elfstedenhal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n werkgever lijkt mij ook wel wat! Mij beschouwen ze hier als een excentriekling, die nog net niet gevaarlijk is.............Verschil moet er zijn! ;-))

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig, ik ben verzekerd bij De Friesland. Zal eens kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen