dinsdag 4 augustus 2009

Klunen en driewielers.


Moeder konijn zit met haar drie kinderen voor een snelweg en leert ze hoe je moet oversteken. Je rent naar het midden, oortjes in, ruggetje laag, de auto gaat eroverheen en je rent naar de overkant. Het kleinste konijntje roept “Ik durf niet…” De oudste is dapper en doet het voor. Rent naar het midden, oortjes in, ruggetje laag, de auto gaat eroverheen en hij rent naar de overkant. Het kleinste konijntje roept: “Ik durf niet”. Dan gaat zijn broer, hij doet het voor. Rent naar het midden, oortjes in, ruggetje laag, de auto gaat eroverheen en hij rent naar de overkant. Nu moet het kleinste konijntje er ook aan geloven. Dus hij rent naar het midden, oortjes in en ruggetje laag en de auto gaat eroverheen …………… “Goh” zegt moeder konijn: “Driewielers die zie je niet veel meer…”

Als er een obstakel op de weg ligt dan rijd je met de auto er midden overheen en je passeert het obstakel zonder problemen. Maar in een driewieler moet je dus anders denken. De eerste keer reed ik keurig over een tak met de twee voorste wielen en BONK toch nog de tak met het achterwiel geraakt. Dat moet even tussen de oren komen. Bij een obstakel zul je er toch echt omheen moeten.


Over obstakels gesproken in de Quest ga je heel anders "door de wereld rijden". Op een gewone fiets is zo’n obstakel zo genomen maar met de Quest zul je moeten klunen. Dus klim je uit de trapauto, ren je gebukt over de weg naar de andere kant. Kun je weer langs het hek manoeuvreren en kunt weer instappen.
Maar gelukkig is het een hele snelle fiets…. Zucht….

1 opmerking:

  1. hwahaha lolbroek :P volgens een goosie vrouw is de Quest een een invaldeauto:P

    BeantwoordenVerwijderen